Kajaanin Nuorkauppakamari

Kajaanin Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten oppimisjärjestö ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.

Olemme osa kansainvälistä rintamaa, jonka tarkoituksena on kehittää johtajuutta, verkostoitua, ja tarjota ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme tehdä positiivista muutosta yhteisöissämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin pohjaten.

Kajaanin Nuorkauppakamarin toiminta on avointa kaikille Kainuun alueen alle 40-vuotiaille aktiivisille, itsensä ja yhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille. Olemme toisiamme tukeva, rento porukka, jolla on kunnon tekemisen ote!

Lue lisää Kajaanin Nuorkauppakamarin toiminnasta osoitteesta www.jckajaani.fi ja seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa!