Kajaanin Nuorkauppakamari

Kajaanin Nuorkauppakamari on osa kansainvälistä yhteisöä, jonka tarkoituksena on kehittää johtajuutta, verkostoitua ja tarjota ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme tehdä positiivista muutosta yhteisöissämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin pohjaten. Toteutamme useita maakuntaamme kehittäviä projekteja joka vuosi ja olemme toisiamme tukeva, rento porukka, jolla on kunnon tekemisen ote! 

Toiminta on avointa kaikille Kainuun alueen alle 40-vuotiaille aktiivisille, itsensä ja yhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille. Tässä harrastuksessa pääse verkostoitumaan, kouluttautumaan, kokeilemaan uusia oppeja käytännössä, toteuttamaan ideoita, vaikuttamaan yhteiskuntaan ja vierailemaan mielenkiintoisissa kainuulaisissa yrityksissä. Mukaan pääset jättämällä koejäsenhakemuksen tai yhteydenottopyynnön osoitteessa: www.jckajaani.fi/jaseneksi. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa! 

Kajaanin Nuorkauppakamari on osa kansainvälistä yli 200 000 jäsenen Junior Chamber International -järjestöä sekä Suomen Nuorkauppakamarit ry:tä, ja meillä on kuusi ystävyysnuorkauppakamaria ympäri Euroopan.  

Jokaisen alle 40-vuotiaan aktiivisen nuoren aikuisen kannattaa olla nuorkauppakamarilainen! #maailmanparasharrastus